ילד בן שנתיים וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים וחודשיים
    מורן סולומון
    12/05/2011

שלום רב
    שמי מורן אמא לשניים יש לי מלאכית בת 4 וילד מקסים בן שנתיים וחודשיים
    מאז שנולד ההתפתחות שלו הייתה איטית מאד ובשל כך היה איתי שנה וחצי בבית הוא היה זקוק לטיפול בפיזוטרפיה בשל המוטוריקה ומפני שלא ידע לזחול נכון לשבת לעמוד בקיצור לא היה פשוט.
    את המילים הראשונות אבא אמא התחיל לומר לקראת גיל שנתיים והיום הוא משלים רק סופי מילים זה לא מדאיג אותי הדבר שכן מדאיג אותי היא האלימות שלו. לפני כשנה בערך
    פניתי להתפתחות הילד מפני הקושי שלו להתבטאות זה תסכל אותו מאד וגם אותי הוא היה רוקע ברגליים דופק את ראשו בכל דבר בבית ועדיין אמרו לי שהתנהגות זו תשתפר עם הזמן
    אך ההנהגותו רק הולכת ומחמירה מתחילת שנה זו הוא בגן ובאמת יש שיפור הוא אומנם כבר לא דופק את ראשו או רוקע ברגליים אבל הוא נהיה אלים הגננת אינה משתלטת עליו
    הוא אלים כלפיי ילדי הגן לאחותו כלפיי וכלפיי אביו ניסיתי לפליק לו אך זה לא עוזר יש לו סיבולת כאב במקום לבכות הוא צוחק לנו בפנים
    עונשים עובדים בדיוק לשתי דקות היחידה שמצליחה איך שהו להרגיע אותו זו ביתי הגדולה שבגן הגננת הגדירה "כתפקיד שלה" (שניהם באותו הגן)
    ברור שהדבר לא מוצא חן בעייני פניתי לרופאת המשפחה והיא אמרה תמשיכו לדבר אליו כרגיל אין מה לדאוג
    שנה הבאה ביתי עוברת לגן עירייה אין לי מושג איך הוא יסתדר ומה נעשה עכשיו?
    אני פונה אליכם כי כבר אין לי למי לפנות איני יכולה לחכות לגיל 3 שיקבל טיפול דרך הקופה אני חייבת כלים לדעת איך לעזור לו להתמודד ותוך כדי לעזור לעצמי
    אני רוצה לציין שהוא ילד חכם מבין הכל חברותי מאד באמת ילד מקסים רק שבתחום הזה
    כמו בהתחלה אנו מבקשים ללמוד את הכלים הנכונים
    לפני כחצי שנה הוא עשה בדיקת שמיעה שיצאה תקינה
    מה אני יכולה עוד לעשות?
    בכבוד רב ותודה מראש,
    מורן סולומון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנתיים וחודשיים

הוספת תגובה

• ילד בן שנתיים וחודשיים - תגובה

חן לדרר
    12/05/2011

מורן שלום
    מאחר ואת מתארת ילד עם איחור בהתפתחות וקשיי התנהגות הכתובת הינה התפתחות הילד וחשוב שתחזרו לשם לאבחון קלינאית תקשורת ואבחון פסיכולוגי. הם יוכלו להמליץ על הטיפולים המתאימים ולתת לכם הדרכה.
    חשוב לא לחכות עם כך קופות החולים מממנות טיפול מגיל לידה כך שאין סיבה לחכות לגיל 3
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך אך בכל זאת...

מורן סולומון
    12/05/2011

קופת חולים ממנת אבחונים כמו שציינת רק מגיל 3 להתפתחות הילד שפניתי לפני כשנה הייתה פרטית לא דרך הקופת חולים גם התייעצות פסיכולוגית דורשת המתנה לגיל 3 האמיני אני מכירה הכל עברתי לא מעט דברים עם ילדיי אני מדברת מתוך ניסיון
    פניתי אליכן על מנת שתוכלו לעזור לי לפנות לגורם המתאים באיזור המרכז ללא כל קשר לקופה הקופה מזמן איכזבה אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך אך בכל זאת... - תגובה

חן לדרר
    12/05/2011

איננו יכולים להפנתך למקומות ספציפיים אך דעי שזכותך להגיע לאבחון בהתפתחות הילד הינה בכל גיל וזה גם המקום המתאטים ביותר לילדים עם קשיים במספר תחומים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו