מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת...נופר05/06/2011
התינוקת שלי בת 10 חודשים ואף פעם לא אמרה דה,בה או כל הבהרה אחרת...
מבחינת ההתפתחות שלה היא דיי בסדר היא התיישבה לבד בגיל 8 חודשים והתחילה לזחול על 6 בגיל 8 וחצי חודשים חייכנית ומאוד אוהבת לראות בסביבתה ילדים ותינוקות.
היא מבינה מה זה בואי, אני מדברת איתה המוןן לרוב היא מתעלמת ממני ומתעסקת בצעצועים שלה או בטלוויזיה שאגב לגבי הטלוויזיה פעם היא הייתה דלוקה אצלי כמעט כל היום ועכשיו סיננתי לה יש לה רק בבוקר למשך 20 דק' ובמשך היום אני דואגת להעסיק אותה ולהפעיל אותה עם ילדים של חברות או בגינה בריכת שחייה לתינוקות ועוד...פניתי לרופאת ילדים והיא הפנתה אותי לבדיקת שמיעה למחר...לומרות שלדעתי השמיעה שלה מעולה מה את ממליצה לי לעשות..אני ממש מודאגת כשאני רואה ילדים קטנים ממנה מנסים לדבר והיא לא...
תודה נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נופר05/06/2011היא כל היום אומרת אההה...ולא יותר מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת... - תגובה
ענת תבור05/06/2011אכן חשוב ביותר לבצע בדיקת שמיעה דבר ראשון.
במידה והשמיעה תקינה ואין התקדמות משמעותית בתגובה שלה לפניות או גיוון של ההפקות שלה, מומלץ לפנות לאבחון קלינאית תקשורת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)