מודאגת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת...
    נופר
    05/06/2011

התינוקת שלי בת 10 חודשים ואף פעם לא אמרה דה,בה או כל הבהרה אחרת...
    מבחינת ההתפתחות שלה היא דיי בסדר היא התיישבה לבד בגיל 8 חודשים והתחילה לזחול על 6 בגיל 8 וחצי חודשים חייכנית ומאוד אוהבת לראות בסביבתה ילדים ותינוקות.
    היא מבינה מה זה בואי, אני מדברת איתה המוןן לרוב היא מתעלמת ממני ומתעסקת בצעצועים שלה או בטלוויזיה שאגב לגבי הטלוויזיה פעם היא הייתה דלוקה אצלי כמעט כל היום ועכשיו סיננתי לה יש לה רק בבוקר למשך 20 דק' ובמשך היום אני דואגת להעסיק אותה ולהפעיל אותה עם ילדים של חברות או בגינה בריכת שחייה לתינוקות ועוד...פניתי לרופאת ילדים והיא הפנתה אותי לבדיקת שמיעה למחר...לומרות שלדעתי השמיעה שלה מעולה מה את ממליצה לי לעשות..אני ממש מודאגת כשאני רואה ילדים קטנים ממנה מנסים לדבר והיא לא...

תודה נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת...

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

נופר
    05/06/2011

היא כל היום אומרת אההה...ולא יותר מזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת... - תגובה

ענת תבור
    05/06/2011

אכן חשוב ביותר לבצע בדיקת שמיעה דבר ראשון.
    במידה והשמיעה תקינה ואין התקדמות משמעותית בתגובה שלה לפניות או גיוון של ההפקות שלה, מומלץ לפנות לאבחון קלינאית תקשורת.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו