חתולה שיוצאת לטיול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה שיוצאת לטיול?
    אנה
    10/07/2011

שלום.

יש לי חתולה כבת שנתיים והיא מעורבת, מאוד שובבה וגם פקחית. לפני כמה חודשים אימצתי גור כלבים ולהפתעתי הרבה נראה שהם הפכו חברים טובים. הם משחקים יחד בחצר ובבית, ונראה שהכלב לומד המון מהחתולה, והיא הפכה למין מדריכה לחיים בשבילו.

כשאני לוקחת את הכלב לטיול החתולה (ג'ין) פשוט מצטרפת אלינו. היא חתולה מאד עצמאית ומגיל צעיר לא ניתן לכלוא אותה בבית. אנחנו הולכים ביחד ברחוב ולאן שהכלב הולך - היא אחריו.

האם זה נורמלי? כמו כן, האם יש דרך לקשור את ג'ין בחגורה ולצאת איתה לטיולים בצורה מסודרת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולה שיוצאת לטיול?

הוספת תגובה

• חתולה שיוצאת לטיול? - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    10/07/2011

אנה,
    נשמע שגור הכלבים והחתולה חיים באידיליה, ותמיד משמח אותי לשמוע על עוד ועוד אנשים שחולקים את ביתם עם כלב וחתול ובכך זוכות החיות להעשרה סביבתית חשובה!
    לא מכבר התוודאתי בפורום זה כי נושא עבודת התזה שלי עסק בחתולים וכלבים החיים תחת קורת גג משותפת, ואכן מספר האנשים המגדלים יחדיו את שני בעלי חיים טורפים אלו הולך וגדל בשנים האחרונות. טיולים בהם מתלווה החתול לכלב אינם יוצאים דופן, ובארצות הברית מקובל מאד לצאת עם החתול (או החמוס!) לרחוב עם רצועה (ניתן להשתמש ברצועות דקות המיועדות לכלבים קטנים), כך שאיני רואה סיבה מדוע לא ליישם זאת בארצנו:)
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו