חתול עם חשד לאסטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול עם חשד לאסטמה
    Charla
    21/08/2011

שלום,

יש לי חתול ספינקס, חולה FIV. בחודשים האחרונים התחילו לו אפיזודות של חנק, כרגע בתדירות של לפחות 3 פעמים ביום.
    הוטרינרים שלי אמרו שכניראה זאת אסטמה וצריך לעשות לו צילום חזה כדי לשלול בעיות אחרות. הטיפול הוא משאף שיש להזמין מחו"ל ב-150$(בגלל האיידס חתולים - הם אמרו שלא ניתן לטפל בסטרואידים). בנוסף הם המליצו לעשות ניקוי שיניים (כי יש לו דלקת חניכיים), ובדיקת דם נוספת (עשיתי אחת לפני כמה חודשים) כיד לראות אם יש שינויים במדדים. הם אמרו שיש לטפל מהר כי דלקת בברונכיט יכולה להצטלק, לצמצם את שטח הריאות וזה יהיה מצב בלתי הפיך. כל הסיפור כבר עובר את ה-1000 ש"ח, ורציתי לדעת אם זאת הפרוצדורה הנכונה לעשות, והדרך הטובה ביותר לטפל בו, מאחר ואין לי מושג ירוק בוטרינריה.
    צירפתי סרטון שלו "נחנק".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול עם חשד לאסטמה

הוספת תגובה

• חתול עם חשד לאסטמה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    24/08/2011

שלום,
    על פי דבריך נראה כי מדובר במצב הדורש מענה מיידי. לצערי חסרים לי הרבה פרטים דיאגנוסטיים על מנת שאוכל לייעץ לך כיצד להמשיך-תוצאות בדיקה פיסיקלית, צילום בית חזה, בדיקות דם, מהלך התקדמות מחלה ותגובה לתרופות.אין ספק כי תהליך אבחון זה הנו יקר, ואולם ראשית יש לסיימו על מנת להחליט על טיפול מתאים. לאור העובדה כי מדובר במצב חירומי אני ממליצה לך בחום לגשת לוטרינר או לחוות דעת נוספת על מנת להמשיך אבחון וטיפול!
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו