מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה לחתולאלי31/08/2011
יש לי חתול בן 10, אקטיבי וידידותי מאוד בד"כ.
ביומיים האחרונים קרה לו שינוי התנהגות קיצוני - הוא נדחק לפינות בבית משם אי אפשר להוציא אותו מתעוות, נושף ומשתין על עצמו.
ניסיתי לפתות אותו לצאת בעזרת המזון האהוב עליו; החתול משרבב את ראשו החוצה אל הריח אך מיד מתחיל לנשוף ונדחק בחזרה. הוא אוכל רק אם אני מביאה את המזון אל פיו.
אני חייבת לציין שהוא חתול שלא יוצא מהבית ולא קרה לו שום דבר מיוחד שידוע לי עליו ביומיים האחרונים. הוא לא מתנגד שאלטף אותו, אבל הוא מסרב לצאת מהמחבוא, ואם אני בכל זאת מצליחה להוציא אותו, הוא הולך בצורה מעוותת ושפופה, כאילו שהוא מפחד ממשהו.
כשבכל זאת הצלחתי להוציא אותו החוצה אל הקערית שלו הוא כל הזמן התעוות (בעיקר באזור הבטן), פלט גיהוקים, ואחר כך ברח בחזרה.
כל ניסיון שלי להוציא את החתול ולהרגיע אותו נגמר בשרבוב ראש החוצה, נשיפה, וחזרה מהירה פנימה.
בבקשה תייעצו לי מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה לחתול - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור31/08/2011שלום אלי,
מתאורך נשמע שחתולך זקוק לבדיקה רפואית באופן מיידי. נסי לתפוסו (ניתן ללטפו ראשית ואז לנסות בעזרת מזון שיוכנס לתוך כלוב נשיאה לגרום לו להיכנס בעצמו ),ולהביאו לוטרינר מהר ככל האפשר,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)