פצע בעורף לחתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בעורף לחתול
    קרן
    20/09/2011

זה כבר ימים יש לחתול שלי פצע בעורף (אני לא יודעת מה מקור הפציעה). זה נראה כמו "חור" בפרווה ופצע עם דם (הדם לא ניגר). האם אמור להחלים לבד או שצריך לקחת אותו לוטרינר שייתן לו משהו נגד זיהום. האם אפשר למרוח לו משחות אנטיספטיות לחיטוי פצעים של בני אדם (כגון ויטהמרפן)? החתול מתנהג כרגיל, שותה אוכל ועושה את צרכיו ולא מתלונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בעורף לחתול

הוספת תגובה

• פצע בעורף לחתול - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    20/09/2011

שלום קרן,
    פצע שכזה, ככל הנראה מערב גם זיהום חיידקי וכן עשוי לגרום לגירוד משני שיקשה על החלמתו (כדאי כבר עכשיו למנוע ממנו לגרד את המקום- באזרת קולר אליזבטני אם יש ברשותך או בעזרת חבישה מקומית). מומלץ מאד לפנות לוטרינר הפרטי בהקדם בכדי שיוכל לבדוקו כראוי, לאתר גורמים ראשוניים , אם יש, שהובילו לפצע (לדוגמא אלרגיות שונות, טפילים, וכו') ולתת טיפול אנטיביוטי ססטמי (ו/או מקומי).
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    20/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו