מיואש מהכלבה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש מהכלבה שלי
    אליאור
    22/09/2011

יש לי כלבה בת כמעט שש... הכלבה מעורבת כלבת לברדור וזאבה... והיא פשוט לא אוכלת... עד לפני זמן מה היא סיימה מחזור ששם גם עשתה בעיות אבל עוד איכשהו הייתה אוכלת ובכלל באופן תדיר היא עושה לי בלי סוף בעיות עם האוכל... לפני חודש החלפתי לה אוכל לאוכל חדש יקנובה... היא אכלה אותו בצורה נפלאה שבועיים ופתאום בום... לא אוכלת שום דבר פשוט כלום לא מכניסה לפה... וטרינר אומר שהיא בריאה ואין לה כלום היא נראת לי קצת מדוכאת אני לא בטוח בזה אבל כי אם אני מביא לי כדור היא קופצת ומשתוללת וכשמישהו מגיע הביתה היא מאוד שמחה... מה לעשות?\= היא לא אוכלת כבר שבוע וחצי זה ברמה של אולי חמישה גרגירים ליום.. אני לא נותן לה שום אוכל אחר רק את זה\=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש מהכלבה שלי

הוספת תגובה

• מיואש מהכלבה שלי - תגובה

ד''ר סמדר טל
    26/09/2011

אם אין שום בעיה גופנית ואין ירידה במשקל- אז כנראה שהכלבה אוכלת דיה. אחרת- או שיש בעיה במזון עצמו- לא איכותי- או שעמד בשמש והתקלקל טרם מכירתו- או שאצלכם הוא במקום שאינו נשמר לאורך זמן כראוי.
    פעמים רבות אנשים נשברים ונותנים לכלב לאכול קצת משלהם כי הוא לא אוכל את מזונו.
    כלב בריא לא ירעיב את עצמו למוות- הוא יאכל גם אחרי שביתות רעב קטנות. אם אין בעיה במזון ויש ירידה במשקל יש לבדוק אם כלבתכם בריאה. אם כן- הרי שיש להתעקש על האוכל שבחרתם ומומלץ שיהיה מזון איכותי.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו