שאלה בנוגע לכלבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לכלבת
    דוד
    01/11/2011

שלום כמה זמן נגיף הכלבת "חיי באוויר" במידה ואדם נתקל בו בחוץ עם פצע פתוח או משהו דומה? כאילו כמה זמן הנגיף הכלבת יכול לחיות מחוץ לבעל החיים,?
    והאם אפשרי להידבק מבן אדם שנגע בו כלב שנגוע בכלבת ולאחר מכן אותו אדם נגע בי בפצע פתוח בתודה דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לכלבת

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לכלבת - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    01/11/2011

שלום דוד,
    כפ שציינתי פעמים רבות בפורום זה נגיף הכלבת איננו "חי באויר" אלא מועבר באמצעות הרוק, לפיכך נגיעה בלבד איננה מספקת לצורך העברת המחלה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רמי
    01/11/2011

כשאת מתכוונת שנגיעה לא מעבירה מחלת כלבת האם את מתכוונת גם נגיעה עם פצע פתוח לרוק, זה לא מעביר כלבת ,
    השאלה כמה זמן מרגע שהנגיף מחוץ לבעל החיים , הכוונה שהוא מוציא אותו דרך רוק לצורך העניין הוא יכול ל"חיות " מחוץ לחייה, הכוונה שהוא מעביר את הנגיף? ואז להיות מועבר
    למישהו אחר?

הכוונה שאם אני פוגש מישהו ואחרי 10 דקות הוא נוגע בי והרגשתי מעיין רטיבות על הפצע שלי שהיה פתוח, ועכשיו זה לא היה מגע ישיר עם החייה במידה והיא חולה בכלבת ישנה סכנה?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    03/11/2011

שלום רמי,
    להמשך התייעצות אנא פנה לרופא המשפחה שלך,
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו