נפיחות באצבע של הבולדוג שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות באצבע של הבולדוג שלי
    דורון
    30/11/2011

שלום לכולם,
    ברשותי כלב בולדוג אנגלי גזעי שאימצתי לפני כשנתיים מצער בעלי חיים לאחר שהושלך ע"י בעליו לעת זיקנה. הכלב כרגע בן 6.
    בזמון שהכלב אצלי הוא השתנה מהקצה אל הקצה. מכלב שמן חולה ודכאוני שלא רוצה לזוז מהמקום הוא הפך לכלב מאושר בריא ו...שמן שלא רוצה לזוז מהמקום :-)
    הבוקר גיליתי אצלו נפיחות באצבע של הרגל האחורית. מישהו מסוגל לזהות מהתמונה מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא הולך לי עם הלינקים

דורון
    30/11/2011

נא לחפש בגוגל:
    Bulldog Interdigital Cysts (growths between the toes)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות באצבע של הבולדוג שלי - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    03/12/2011

שלום דורון,
    התמונה מעט מטושטשת אולם קלינית הממצא יכול להתאים למסה, ציסטה, גרנולומה או אבצס. על מנת לאבחן את הלקות יש לערוך בדיקה יסודית אצל הוטרינר, בה ניתן לדגום את הלקות ולאפיין את סוג התהליך - ראשית באמצעות מיקרוסקופ (ואם יש צורך בעזרת היסטופתולגיה). ציסטות המופיעות בין האצבעות נראות לעיתים בגזע זה, אולם עדיין יש לפסול תהליכים אחרים העשויים לגרום לקליניקה אותה אתה מתאר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם משחת איכטמול מתאימה

אוראל
    12/11/2015

יש לי בולדוג אנגלי ויש לו ציסטה לפי אבחנת הווטרינר)בין אצבעות הרגל,אני עושה לכלב אמבטיה (רק לכף הרגל) עם מלח אפסום, זה יורד, כאילו יש שיפור, אבל זה לא נעלם, נשארת גבשושית מתחת לעור. ואז כעבור כמה ימים זה שוב חוזר.
    השאלה שלי: האם משחה שחורה - איכטיול יכולה לעזור ולפתור את הבעיה?
    והאם מותר בכלל למרוח לבולדוג את המשחה הזו? תוך שמירה שלא ילקק אותה, כמובן.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו