מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בהשארת כלבה לבד בביתהילה27/12/2011
שלום רב, עד לאחרונה הייתי גרה בבית הורי וכלבתי הייתה נשארה לבד בבית ללא כל בעיה. לפני 3 שבועות עברתי לדירה חדשה לבד ובכל פעם שאני מנסה להשאיר אותה לבד, היא נובחת ובוכה בהיסטריה. לכן בכל בוקר אני נאלצת לקחת אותה לבית הורי ולאסוף אותה אחר הצהרים, כך שיוצא שהיא לא נשארת בדירה החדשה מלבד הלילות בהם היא ישנה איתי. אשמח לקבל כל עצה כיצד אוכל להשאיר אותה לבד בבית בלי לגרום לה נזק נפשי... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהשארת כלבה לבד בבית - תגובה
ד''ר סמדר טל29/12/2011כלבתך קרוב לוקאי סובלת מחרדת נטישה. הדבר הנכון ביותר לעשות הוא לפנות למאלף שיודע לטפל בכלבים עם חרדת נטישה ולקבל ממנו/ממנה הכוונה וייעוץ לפתרון הבעיה.
באם הבעיה אינה נפתרת בעזרת מאלף מיומן ניתן להעזר בטיפול התנהגותי תרופתי - אך זאת מומלץ רק לאחר מיצוי נושא האילוף המתקן.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בהשארת כלבה לבד בבית תגובה
אור03/01/2012שלום תהילה
בתור אחד שלומד אילוף כלבים וחווה את אותה בעיה עם הכלב הפרטי שלי ההמלצה שלי היא תעשי ניסוי תשאירי תכלבה במקום שלה ותתרחקי תלכי לצד השני של הבית ,הכלבה רגועה יופי תני לה צ'ופר וככה לאט לאט להתרחק יותר ויותר, לפתוח תמנעול של הדלת , את הדלת ולראות את התגובה חשוב מאד לשים לב שאת לא מתחילה ללטף ולחבק שהיא היסטרית כי זה רק יחזק את זה ואם בכל זאת היא נובחת שאת מתרחקת אל תחזרי עד שהיא מפסיקה זה עלול לקחת גם רבע שעה ויותר תלוי בחומרה אבל זה שווה תרוגע של אחרי
מקווה שעזרתי תני עידכון לגבי המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילה18/01/2012אור תודה,
אני חושבת שהמצב השתפר, אם כי בכל פעם שאני חוזרת הביתה מחכה לי הפתעה... פעם זה שקיות קרועות, פעם זה מים מהכלי שלה שהיא השפירצה החוצה וכד'
אני נותנת לה משהו טעים כשאני יוצאת והיא מתעסקת איתו וככה לא שמה לב שאני יוצאת. כולי תקווה שהיא לא בוכה אחרי שהיא מגלה את זה, אבל אני משערת שכבר לא. כשאני חוזרת היא בהיסטריה קופצת עלי ומתנשמת מהר.
מקווה שעם הזמן גם זה יתמתן...
מצאתי גם ילד שמוציא ואתה בימים שאני חוזרת יחסית מאוחר. אז אני מקווה שזה מקל עליה.
תודה ויום טוב
תהילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)