מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכלבהשלי ניתפס הצוואר לענות בדחיפותתמיר19/02/2012
לכלבה שלי ניתפס הצוואר שמתי לב לזה מאתמול שהיא לא ממש מזיזה את הראש לצדדים ולא מרימה אותו למעלה כי זה טיפה כואב לה.
היא ישנה אצלי בלילה ושמתי עליה בגדים חמים והיום בבוקר ראיתי שיש שיפור והיא מרימה את הראש לפעמים למעלה ומזיזה אותו לצדדים.
איך אני יכול לטפל בה?
האם מישחות נגד שרירים תפוסים יכולים לעזור?
תודה רבה לכל העוזרים =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלבהשלי ניתפס הצוואר לענות בדחיפות - תגובה
ד''ר נורית פרנקל19/02/2012שלום תמיר
לא צינת את גילה של כלבתך, גודלה, מה מצב רוחה, האם אוכלת? שותה?
בהנחה שאכן מדובר בכאב צוארי - מקורו יכול להיות שריר (לא נפוץ במיוחד) או נוירולוגי (פריצת דיסק, דלקת בדיסק, מניניגיטיס ועוד)
המלצתי היא לא למרוח משחה, ולגשת לוטרינר לברור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלבה קוראים ג'ולי
תמיר19/02/2012היא בת 7 וחצי מסוג פינצ'ר מעורב,קטנה=]
הגעתי עכשיו לבית והבאתי לה אוכל והיא אכלה וראיתי שהיא גם שותה (טיפה היה צריך לדחוף לה את המים כדי שתישתה אבל היא שתתה)
המצב רוח יחסית בסדר,כשהיא רואה מישהו היא מקשקשת בזנבה ניראת שמחה והיא עירנית לכל מה שקורה סביבה.
אפשר להגיד שיש די שיפור רציני מפעם אחרונה שראיתי אותה.
ובקשר למריחת המישחה-כאשר לא הייתי פה אמא שלי מרחה לה משחה בצוואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר
תמיר19/02/2012בקשר לזה שהיא שותה
היא קמה ושותה כרגיל.
אפשר להגיד שלא הישתנה כלום בהרגלים חוץ מזה שהצוואר תפוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)