מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתולים שמנים מדי?יפתח27/02/2012
יש לי בבית שני חתולים שאספתי פעם מהרחוב, זכר ונקבה. שניהם שמנים מאוד. בודאי מעל 6 קילו. הם אוכלים רק אוכל חתולים יבש (לה קט). קראתי באתרים שחתול יודע לבד כמה לאכול ולא צריך להגביל אותו. אבל החתולים שלי אוכלים כל כמות שאתן להם, ואז באים לבקש עוד... אני לא רוצה להרעיב אותם, אבל נראה לי שמבחינה בריאותית הם חייבים לרזות קצת, וגם ההוצאות על מזון גבוהות מדי. אז כמה אוכל לתת להם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולים שמנים מדי? - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור02/03/2012שלום יפתח,
לצערי המידע אותו רכשת איננו נכון: החתולים (וגם הכלבים) סובלים כיום בדיוק מאותה תופעה מערבית מדוברת בעולמנו ההומני והיא "השמנת יתר". אנו יודעים כי כ-25% מחתולי הבית סובלים מעודף משקל, ועובדה זו מיוחסת בעיקר להפחתה בפעילות הגופנית (ציד כמובן איננו דרוש עוד לשם קיום) במקביל לצריכת קלוריות גבוהה הניתנת במזון על ידי הבעלים. תזונת החתול חשובה לקיומו והרכבה צריך לענות על דרישותיו המטבוליות בהתאם לגילו ומצבו הרפואי. חשוב לא פחות להתאים את גודל המנה למשקלו (הנורמלי) וזאת בהתאם לטבלאות המשקל המצויות על גבי אריזות המזון הנרכש. להשמנת יתר השפעה על מחלות ותמותה בבעלי החיים שלנו וחשוב למנוע אותה מגיל צעיר!
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)