כיצד להתגונן כשכלב אמסטף תוקף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להתגונן כשכלב אמסטף תוקף
    אנונימי
    08/04/2012

אם אלך ברחוב וכלב אמסטף ללא מחסום וללא בעליו יתקוף אותי ברחוב, כיצד אוכל להתגונן? האם יש משהו שניתן לשאת אותו בכיס או בתיק לשעת הצורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיצד להתגונן כשכלב אמסטף תוקף - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    11/04/2012

שלום אנונימי
    הסיכוי שתמצא את עצמך בסיטואציה הזו הוא נמוך מאוד, רוב הכלבים לא יתקפו אם לא ירגישו מאויימים, במידה ואתה רואה כלב לא קשור ללא בעלים ואתה חש מאויים, התנהג כרגיל והתרחק מהאזור.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא מה לעשות במקרה והכלב תוקף

אנונימי
    11/04/2012

אם הכלב לא תוקף כפי שענית בתשובתך אז אין לי בעיה עם זה כי אז אני חופשי לעשות ככל העולה על דעתי כדי לא להיות לידו ומכאן ברור שאני אעבור לצד השני של המדרכה ולא אתקרב אליו. אבל יש מצבים בלתי צפויים, ואולי גם בלתי הפיכים, אלא אם כן בתשובתך הבאה תגידי לי שכן ניתן לעשות משהו בזמן תקיפה, שכלבים מסוכנים כמו אמסטף וכידוע יש עוד סוגים של כלבים מסוכנים שתוקפים, ומקרים כאלה כבר תועדו בתקשורת לא פעם ולא פעמיים ולא דובר על אדם שהתגרה בכלב.
    לכן שאלתי הייתה מה לעשות במקרה והכלב תוקף, האם יש דרך להשתחרר מזה והאם יש דרך למנוע זאת רבע שניה לפני שהכלב ממש באמצע התקיפה כלומר רגע לפני שאני מזהה שהוא כבר ממש עליי, שאני מזהה שהוא כבר מתחיל להתנפל עליי אבל עדיין איבר מגופי לא בתוך פיו? השאלה מתייחסת לכל הכלבים המסוכנים ולא רק לכלב אמסטף שרשמתי אותו רק בתור דוגמא.
    תודה מראש וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו