טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. לכלבה שלי שהיא כבר מעל 15 שנה, סמויד, גיליתי הבוקר רימות לבנות בפצע שיש לה ברגל. כבר כמה ימים שהיא מגרדת שם. לפני כשבועיים היו לה רימות בפצע אחר, והיא טופלה כשהרימות עוד קטנות. האם פולידין יכול לעזור להשמיד אותן, כי שמתי באיזור הפצע, או דחוף לקחת אותה לוטרינר שלה. (פשוט היום שבת, אבל נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא להביא אותה היום דחוף לטיפול......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עפרה שלום מקווה שלקחת את כלבתך לוטרינר. פולידין, לא יבטיח תמותת הרימות, ומומלץ שוטרינר יטפל בפצע. כמו כן לאור העובדה שהבעיה חוזרת, בפצעים שונים, יש לשקול טיפול יותר אינטנסיבי בפצעים ובסביבת הכלבה, התייעצי עם הוטרינר בנוסף לטיפול בפצע, כיצד ניתן לטפל בסביבת הכלבה, למנוע חזרתיות הבעיה. הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ד"ר נורית. תודה על התשובה. אכן לקחתי את הכלבה עוד באותו יום והרופא עשה לה טיפול אינטנסיבי, היו לה גם בפנים כי היא ליקקה את הפצעים ברגליים. והיא נשארה יום שלם במרפאה . הרדימו אותה כדי להוציא לה את כל הרימות. היום רוב היום היא בבית מקבלת טיפול של מי מלח ואנטיביוטיקה. בברכה עפרה