החתול שלי הרזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החתול שלי הרזה
    מיצי
    13/05/2012

החתול שלי בן 9.5 חודשים מחוסן ועבר סרוס בגיל חצי שנה בערך. אני לא יודעת אם יש קשר אבל נראה כאילו הוא הרזה מאז.
    הוא אוכל (פרו פלאן לגורים), שותה וגם הצרכים וההתנהגות כרגיל.
    אני מתבססת רק על המראה שלו כי אין לי דרך בבית לשקול אותו.
    אם יש משהו שאני מפספסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החתול שלי הרזה

הוספת תגובה

• החתול שלי הרזה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    14/05/2012

שלום מיצי
    במידה ואת מאכילה את החתול בכמות המתאימה (עפ"י הכתוב על-גבי האריזה, בהתאם לגילו) ובהנחה שהוא אוכל את המזון שאת מגישה לו, כנראה שחתולך גדל וגבה ועל כן נראה לך שהרזה. את בהחלט יכולה להשקל יחד עם החתול על משקל ביתי ואח"כ להשקל לבד ולהחסיר את המשקלים - כך תוכלי לדעת מהו משקל חתולך ולעקוב אחריו.
    בכל מקרה מומלץ להגיע אחת לחצי שנה- שנה לביקורת כללית אצל הוטרינר. שם בין השאר תוכלי גם לשקול אותו ויערך מעקב מסודר אחר מצבו.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החתול שלי הרזה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    14/05/2012

שלום מיצי
    במידה ואת מאכילה את החתול בכמות המתאימה (עפ"י הכתוב על-גבי האריזה, בהתאם לגילו) ובהנחה שהוא אוכל את המזון שאת מגישה לו, כנראה שחתולך גדל וגבה ועל כן נראה לך שהרזה. את בהחלט יכולה להשקל יחד עם החתול על משקל ביתי ואח"כ להשקל לבד ולהחסיר את המשקלים - כך תוכלי לדעת מהו משקל חתולך ולעקוב אחריו.
    בכל מקרה מומלץ להגיע אחת לחצי שנה- שנה לביקורת כללית אצל הוטרינר. שם בין השאר תוכלי גם לשקול אותו ויערך מעקב מסודר אחר מצבו.

רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו