אנא ענו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא ענו לי...
    אורית
    18/05/2012

כתבתי למטה שאלה (מאתמול), אגב, בינתיים היינו היום אצל הוטרינר כי מאז ששמנו את הקילטיקס (5 ימים) הכלבה הייתה מנומנמת ואכלה הרבה פחות, וגם שתתה מעט. עשו לה בדיקת דם לוודא שאין לה קדחת קרציות. הבדיקה הייתה תקינה ברוך השם אך ראו שהיא מיובשת. נתנו לה נוזלים והיא בסדר עכשיו. את הקולר הורדנו לאוורור לכמה ימים לפי עצת הוטרינר. האם יכול להיות שהתגובות שלה היו מהקולר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא ענו לי...

הוספת תגובה

• אנא ענו לי... - תגובה

ד''ר סמדר טל
    19/05/2012

שלום אורית,
    סליחה על התגובה המאוחרת. תופעות לוואי מקולרי קילטיקס אינן נפוצות ומתרחשות בעיקר עקב ליקוק הקולר/לעיסתו או שימוש בו ביחד עם תכשירים נוספים המכילים את אותם מרכיבים פעילים (מסוג אורגנופוספטים). עם זאת תמיד תתכן רגישות אינדיבידואלית, ולא ניתן לשלול זאת. למרות האמור לעיל, יתכן גם כי חולשתה נבעה עקב ההתייבשות או גורם מחלה אחר. לכן העצה להוריד את הקולר למספר ימים הגיונית ונכונה והטיפול שקיבלה הכלבה מהוטרינר ראוי בהחלט.
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו