מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החתולה בסטרסמיכמיכ19/05/2012
היי , אני פשוט אובדת עצות.... יש לי חתולה כמעט בת שנה שסובלת מתקיפות של החתולה של השכנים. היא פשוט מחכה לה מחוץ לדלת ותוקפת אותה באכזריות.
החתולה שלי כל הזמן בסטרס , פוחדת לצאת ונראה שהיא פשוט סובלת ככה...
מה עושים במקרה כזה?? כואב לי הלב עליה ואני פוחדת שהחתולה השניה פשוט תהרוג לי אותה
אשמח לתגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתולה בסטרס - תגובה
ד''ר סמדר טל20/05/2012שלום,
מדוע החתולה של השכנים מגיעה אליך? האם את מאכילה אותה? האם ידוע לך הסיבה לתקיפות ? (החתולה השנייה המליטה?)
האם יש אפשרות שהשכנה תסגור את החתולה או שאת לא תאפשרי לחתולתך לצאת החוצה ותשאירי אותה בבית, לפחות בקופה רגישה זו?
סטרס לאורך זמן משמעותי במיוחד בחתולים והוא עלול לגרום לסיבוכים בריאותיים כגון דלקות בדרכי השתן ואף סכרת ולכן חשוב לנקוט בכל האמצעים על מנת להבטיח סביבה רגועה עבור החתולה, במיוחד בגיל הצעיר בו היא חשופה ליותר גורמים מזהמים עקב מערכת חיסון שעדיין בשלבי התפתחות. הסיבה לכך נובעת מהורמוני סטרס שבין היתר מביאים לדיכוי של מערכת החיסון. מעבר לסכנה הטמונה בסטרס למריבות עצמן עלולות להיות השלכות החל ממעבר של גורמים מזהמים וכלה באבצסים שעלולים להתפתח באתר הנשיכה/שריטה.
לכן אני ממליצה להפריד בין השתיים ולהימנע מכל אלו ולא לחכות עד מצב בו היא תדרוש טיפול עקב הסיבוכים שפירטתי קודם לכן.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)