בעיית פרעושים חריפה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית פרעושים חריפה!!!
    יפעת
    02/06/2012

היי,
    אני גרה במרכז תל אביב ולכלב שלי (טרייר מעורב) יש מלא פרעושים. הבנתי שיש בתל אביב עכשיו בעיית פרעושים . לפני שלושה שבועות שמתי לו אדוונטיג' ואחרי שבועיים בדיוק שמתי לו שוב והם לא מגיבים לזה בכלל וזה רק מחריף. מה עושים??? אני מפחדת שאני מרעילה אותו עם כל כמות החומר הזאת אבל הוא נורא סובל ולא מפסיק להתגרד...
    אשמח לעזרה בדחיפות...
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית פרעושים חריפה!!!

הוספת תגובה

• בעיית פרעושים חריפה!!! - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    03/06/2012

יפעת שלום
    הדברת ומניעת פרעושים על חיות המחמד שלנו הינו תהליך רב- שלבי. הפרעושים הבוגרים חיים רוב הזמן על הפונדקאי שלהם, אבל הביצים, הזחלים והגלמים מצויים בשפע בסביבה, בבתים ובגינות, על-גבי שטיחים, מצעים, חריצי מרצפות ודשא. בשל סיבה זו, תכנית יעילה להדברת פרעושים כוללת הן טיפול בסביבה, והן טיפול בחיית המחמד עצמה.
    אודוונטג נחשב טיפול יעיל כנגד פרעושים, אם זאת ניתן להחליף לאמפולות אחרות ולראות האם בסביבתכם הן עובדות בצורה יותר יעילה. כמו כן יתכן וישנה נגיעות קשה בבית, ומכאן טיפול רק בכלב אינו פותר את הבעיה, בשלב ראשון, ניתן לשאוב את הבית היטב ולכבס את המצעים/שטיחים איתם בא כלבך במגע, אך, סביר שיהיה צורך בהזמנת מדביר מוסמך בדי לפתור את הבעיה באופן יעיל ומהיר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו