מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי דמוי קשקשיםאלעד25/06/2012
שלום
לכלב שלי מסוג דוג דה בורדו בן 8 חודשים, 47 קילו יש באיזור הבטן הרגלים פצעים מתחת לעור זה נראה דמוי קשקשים או פצעים יבשים, הכלב מתגרד מידי פעם אבל לא הרבה.
בחודש האחרון החלפתי לו בהדרגה את סוג האוכל מפרופלן לפרו נייטיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי דמוי קשקשים - תגובה
ד''ר סמדר טל26/06/2012אלעד שלום,
האם ישנה הפרשה מוגלתית? כל כמה זמן אתה מיישם טיפול מונע נגד פרעושים ועם איזה תכשיר? באילו אזורים הכלב מגרד? האם יש מעורבות של דלקת אוזניים?
בעיה עורית בגורים יכולה לנבוע ממספר גורמים. הגורמים העיקריים כוללים תגובה אלרגית (במיוחד לפרעושים עקב מיקום הלקות ושכיחות גבוהה של אלרגיה זו בכלבים), נגיעות בטפילים (חשוב במיוחד לשלול דמודקס ופטרייה), זיהום חיידקי (כ-impetigo בגורים שמאופיין בפצעים מוגלתיים קטנים באזור המפשעה והבטן), טראומה לעור ותגובה עורית לאחר מגע עם גורם מגרה (יופיע בעיקר באזורים הבאים במגע עם הסביבה).
על מנת לאבחן את הגורם ולתת טיפול הולם יש לגשת לוטרינר מטפל.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










