בבקשה תעזרו דחוף.. בעיות בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו דחוף.. בעיות בפה
    אן
    16/08/2012

שלום היום בערב כאשר חזרתי ראיתי שהחתולה שלי מתנהגת מוזר בבוקר היא רצה שחקה השתוללה היא מאוד אנרגתית.. פתאום אני רואה אותה יושבת בצד ומנסה ללעוס משהו זה נשמע כמו גומי אז תפסתי לה את הפה פתחתי אבל לא היה כלום.. וככה זה נמשך שעות על גבי שעות.. היא מתבודדת יושבת בצד ומנסה ללעוס משהו.. תוך כדי גם יוצא לה רפלקס הקאה.. היא לא הקיאה אבל כל פעם זה על הגבול.. היא פשוט יושבת בצד ומסה ללעוס כל פעם איזה משהו שנשמע כמו איזה חתיכת גומי בפה.. בדקתי לה כמה פעמים את הפה.. חשבתי שנשבר לה שן אבל כל השיניים במקום.. אני ממש דואגת בבקשה תעזרו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו דחוף.. בעיות בפה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    16/08/2012

שלום אן!
    מאוד יתכן כי החתולה אכן בלעה משהו שנתקע באזור שאת לא מצליחה לראות (מתחת ללשון, בבסיס הלשון וכד') במקרה כזה יש גם סכנה שמדובר בגוף זר ארוך (כגון חוט) שעלול לגרום לסיבוך במעי ועל כן המלצתי היא לגשת לוטרינר בדחיפות ע"מ לבדוק את העניין.
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

אן
    17/08/2012

קראתי על דלקות בחניכיים .. יכול להיות שזה זה? מה התסמינים של דלקת בחניכיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    17/08/2012

אן שלום
    עפ"י תאורך אכן משהו בפה מפריע לחתולה, בכדי לדעת האם מדובר בגוף זר, עקיצה, דלקת חניכיים או משהו אחר יש צורך בבדיקת וטרינר! בהקדם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו