עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    שרית
    25/02/2008

כלב שלי בן שנתיים מסוג דלמטי. כשהיה בן חודש כנראה נדרס והמשפחה שקנתה אותו בהרבה מאוד כסף נטשה אותו בבית חולים בבית דגן ( כי הבינו שאינו יוכל להשתתף בתחרויות יופי). אימצתי אותו ממש לפני שהחליטו להרדים אותו. בתאונה הוא נדרס ברגלו האחורית, הוא איבד את כל כריות כף הרגל חוץ מכרית אחת קטנה, בגלל שהמשפחה שנטשה אותו לא שלמה על הטיפולים בבית החולים טיפלו בו בטיפול שמרני של אנטיביוטיקה ושטיפות במי מלח. כך גם אני ובעלי טיפלנו בו ,כשהיה בן 6 חודשים כל הרגל נעטפה בצלקת וכבר לא היה פצע פתוח וחשבנו שניצחנו ולא נצטרך לכרות את הרגל, אפילו הוא יצר לעצמו צלקת קשיחה מאוד בכף רגלו והיום הוא רץ משתולל וקופץ...אולם בחצי שנה האחרונה היו לו 3 מקרים שך אבצס ברגל, כמובן שקיבל אנטיביוטיקה, ולאחרונה צומחת לו ציפורן בצורה לא נורמלית וכנראה יוצרת לחץ בתוך הרגל...אני צריכה עזרה בלמצוא אורטפד ממוחה (ולא וטרינר שעושה גם ניתוחים אורטופדים) . מפני שאין לנו רכב אשמח מאוד אם הוא יהיה מאיזור תל אביב... תודה...אני כבר מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אורטופדים מומחים

ד''ר סמדר טל
    26/02/2008

אני מסכימה בהחלט שמומחה כירורגי ייתן את המענה הנכון לבעייתכם.
    קיימים כמה בבית החולים הוטרינרי.
    קיים גם מומחה לכירורגיה ואורטופדיה מצויין מתל אביב בשם ד"ר יונתן שני. המרכז בו הוא עובד הינו בכפר סבא (זהו מרכז מומחים ) אולם הוא מנתח בכל הארץ במרפאות פרטיות. בכדי לנתחו בתל אביב יש צורך שוטרינר מהמרכז יזמן אותו לניתוח אצלו במרפאה וכך לא תזדקקו לנסיעה עד כפר סבא או בית דגן.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו