מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורי חתולים שננטשודקלה10/10/2012
שלום. בגינה שלי יש 3 גורי חתולים שננטשו ע"י אמא שלהם. הם בשלב שהעיניים שלהם פקוחות, אך לא כמו בחתול בוגר. והם "מטיילים" בחלק מהגינה. לגדל אותם זה קשה-ניסינו לתת להם חלב. מה אני עושה?? יש מקום שיכול לאמץ אותם ולדאוג להם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורי חתולים שננטשו - תגובה
ד''ר סמדר טל16/10/2012דקלה שלום,
בשלב ראשון הייתי מנסה להציע להם מזון רטוב (שימורים של מזון חתולים). במידה והם אוכלים עצמאית העבודה שנדרשת ממך אינה רבה, רק לשים להם אוכל רטוב זמין כל 4 שעות. בשלב מאוחר יותר (בעוד שבוע-שבועיים) תוכלי לעבור בהדרגה למזון יבש המיועד לגורי חתולים.
במידה והם לא אוכלים לבד הם צריכים האכלה לפה עם תחליף חלב של חתולים כל 3-4 שעות בנוסף לעידוד מתן צרכים (ע"י גירוי הפתח עם פד מורטב עם מים חמימים) וזו אכן עבודה קשה. במידה ואינך יכולה להירתם למשימה נסי ליצור קשר עם עמותות כ"תנו לחיות לחיות", "גירגורים" ו"S.O.S". הם לרוב עמוסים בחיות שננטשו וחתולי רחוב אך שווה לנסות.
מקווה שעזרתי
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)