שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    אמנון מודאגג
    18/10/2012

יש לי חתול בין שנתיים ליפני שנה הוא קיבל את כול החיסונים הנידרשים כולל סירוס רציתי לדעת אם גם עכשיו אחרי שעברה שנה הוא צריך לקבל חיסון למרות שהוא חי בבית ולא יוצא לבחוץ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    21/10/2012

איתי שלום,
    האם החתול בא במגע עם חיות שיוצאות החוצה? האם ייתכן ותאמץ עוד חיות בעתיד? במידה והתשובה לאחת השאלות היא כן הסכנה להדבקה עדיין קיימת גם אם החתול לא יוצא החוצה.
    במיוחד בחתולים תמיד יש את האפשרות של בריחה מהבית ולכן אני הייתי ממליצה לחסנו לפחות בגיל צעיר כיוון שהחיסון מגן מפני וירוסים וחיידק שיותר פוגעים בצעירים ומדוכאי חיסון. בנוסף רפואה וטרינרית ,כמו רפואה הומאנית, מתקדמת לכיוון רפואה מונעת ולכן חשוב שהחתול יבדק אחת לשנה (בדיקה שגרתית) על ידי וטרינר מטפל ( בדיקה שנעשית תמיד לפני מתן החיסון) בכדי לזהות סימנים מקדימים שעלולים להחשיד למחלה ולזהותם לפני שהמצב מחמיר.
    בהצלחה
    ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו