מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהאמנון מודאגג18/10/2012
יש לי חתול בין שנתיים ליפני שנה הוא קיבל את כול החיסונים הנידרשים כולל סירוס רציתי לדעת אם גם עכשיו אחרי שעברה שנה הוא צריך לקבל חיסון למרות שהוא חי בבית ולא יוצא לבחוץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר סמדר טל21/10/2012איתי שלום,
האם החתול בא במגע עם חיות שיוצאות החוצה? האם ייתכן ותאמץ עוד חיות בעתיד? במידה והתשובה לאחת השאלות היא כן הסכנה להדבקה עדיין קיימת גם אם החתול לא יוצא החוצה.
במיוחד בחתולים תמיד יש את האפשרות של בריחה מהבית ולכן אני הייתי ממליצה לחסנו לפחות בגיל צעיר כיוון שהחיסון מגן מפני וירוסים וחיידק שיותר פוגעים בצעירים ומדוכאי חיסון. בנוסף רפואה וטרינרית ,כמו רפואה הומאנית, מתקדמת לכיוון רפואה מונעת ולכן חשוב שהחתול יבדק אחת לשנה (בדיקה שגרתית) על ידי וטרינר מטפל ( בדיקה שנעשית תמיד לפני מתן החיסון) בכדי לזהות סימנים מקדימים שעלולים להחשיד למחלה ולזהותם לפני שהמצב מחמיר.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)