לאנשי הקהילה- זוג שמחפש חתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאנשי הקהילה- זוג שמחפש חתול
    אלכס
    23/10/2012

שלום, אנחנו זוג בעל ניסיון רב בגידול בעלי חיים שונים, לאחרונה עברנו דירה והבאנו ילדה נהדרת לעולם, כעת, כשלמדנו להסתדר עם הדירה והילדה, אנחנו מחפשים נואשות חתול שיארח לי חברה בזמן שבעלי בעבודה.
    אני חייבת לציין שבכל מקרה אחר, הייתי מאמצת את אחד מחתולי הרחוב, אבל עכשיו יש לי ילדה שאני דואגת לה ואני לא יכולה לקחת חתול מבלי לדעת בוודאות שלא נדבק בתולעים או דברים מסוכנים אחרים כמו כלבת שעלולים לסכן את בתי.

ראיתי פה אנשים שהתייעצו בנוגע לגורים שנולדו אצלם ולכן אני פונה לאותם האנשים, אם יש לכם גורים שנולדו לחתולה שלכם וגרו בתוך בית או לחלופין, קיבלו כבר חיסונים, או מישהו שרוצה למסור חתול בריא ומחוסן, אין לנו בעיה כספית, ואנחנו מדברים על טווח גילאים רצוי בין 4 חודשים לשנה-שנה וקצת, אין לנו עדיפות לצבע, רצוי מאזור הדרום (תהיה לנו בעיה להגיע למרכז והצפון) ושהחתול יהיה חברותי- זה הכל.

אם מישהו יכול לעזור לנו למצוא חבר לחיים אז אנא הגיבו להודעתי ונמצא דרך ליצור קשר, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו