מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינת09/11/2012
הייי לפני כשבוע הבאתי הביתה גורת לברדור הגורה אינה מחוסנת עדיין, היא אמורה להתחסן בקרוב תוך כדי משחק היא נשכה אותי וירד לי ממש מעט דם האם יש צורך לחשוש ? מה עליי לעשות ? בגדול חיטאתי את המקום עם סבון יוד ואלכהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי09/11/2012שלום רינת,
מהיכן לקחת את הגורה? האם ממקום מסודר (אשר בו כל הכלבים מחוסנים)/בית גידול? האם הגורה ננשכה בעצמה בעבר? האם היא מרגישה טוב? האם נבדקה ע"י וטרינר?
חלל הפה והשיניים של כלבים וחתולים רוויי גורמים מזהמים, והחשש העיקרי במקרי נשיכה הוא מזיהום מקומי (אם הכל כשורה, הכלבה מרגישה טוב, נבדקה ע"י וטרינר ואינה חשודה כחולת כלבת). במידה ולא מופיעה דלקת באזור הנשיכה, חיטוי כפי שעשית בהחלט יכול להיות מספק. אך אם את חוששת או שאזור הנשיכה אדום, כואב ונפוח כדאי שתפני לרופא משפחה.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה
רינת09/11/2012הייי קודם כל תודה רבה על התשובה.... לקחתי את הגורה מעמותה חבר על ארבע... ? הגורה מרגישה מצוין היא אוכלת שותה משחקת ומשתוללת (-; ביום ראשון אני לוקחת אותה לווטרינר לחיסון ואני אבקש ממנו שיבדוק אותה...והאמת שלא עלה לי לראש להתקשר לעמותה.... אני אדבר איתם ביום ראשון.. בהנחה שהגורה לא ננשכה אין סיבה לדאגה מבחינת כלבת ? בכל מקרה דיברתי עם המרפאה שלי וחיסנו אותי בטטנוס ...
שוב תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)