מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרהליז10/03/2008
שלום הכלבה שלי נושמת בשלושה ימים האחרונים מאוד בכבדות וכל פעולה קטנה שהיא עושה אפילו התרגשות גורמת לה להתנשף בכבדות יחד עם פה פתוח כאילו רצה למרחקים אני מוסיפה הכלבה עברה ניתוח לפני 12 יום להסרת גידולי עטין והייתה בעיה באמצע הניתוח קצב הלב ירד מאוד
האם הגיוני כי זה תגובה של ההרדמה שהשפיעה על הלב בצורה לא טובה או שאם היה כך הנשימות היו מתחילות מלפני כבר
הכלבה גם מנשירה הרבה שיער חבילות של שיער ומגרדת בלי סוף האם יש קשר בין שני הדברים
אני מציינת הכלבה אוכלת טוב ואפילו יותר מהרגיל מעטה בלשתות
אני הולכת רק ביום שלישי לוטרינר בינתיים אני מאוד מודאגת ולחוצה אודה לכם אם תתייחסו לשאלתי ותוכלו לתת לי חוות דעת בעניין והאם זה רק יכול להצביע על בעיה לבבית או עוד סיבות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה מהירה
ד''ר סמדר טל10/03/2008נשימה מהירה יכולה לנבוע מהרבה סיבות וללא בדיקה של הכלבה קשה לי לומר ממה זה קורה. האם לפני הניתוח נשימתה היתה רגועה? האם זה התחיל רק בימים האחרונים או מאז שהסתיים הניתוח? נשימה מהירה יכולה לנבוע מכאב, מבעיה בלב, מבעיה בכל אחד מהחלקים של מערכת הנשימה. מהתאור שלך נשמע שלכלבתך יש נם הרבה תסמינים: שתיה מרובה והשתנה מרובה בתחילה וכעת שתיה מועטה, נשימה מהירה, גירוד, נשירה מוגברת. לא בהכרח יש קשר בין הגירודים והנשימה המהירה. האם תמיד סבלה מגירודים ונשירה בקיץ? הימים האחרונים היו ימים חמים ויתכן ויש קשר בין השניים.
בכל מקרה כדאי לקחת אותה לבדיקה אצל וטרינר. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית מלאה ובהתאם לממצאי הבדיקה ימליץ על בדיקות נוספות אם יש צורך. אם יעלה חשד לבעיה בלב או בעיה במערכת הנשימה יתכן ויומלץ לבצע צילום רנטגן, אם ישנו חשד לזיהום יתכן ויומלץ לבצע בדיקות דם.
במידה ובעיית הנשימה מחריפה ונראה שכלבתך מתקשה לנשום גם בעת מנוחה מומלץ לקחת אותה לבדיקה בהקדם.
בהצלחה והחלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)