מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החתולה שלי ברחה ואני דואגת להאנה05/02/2013
החתולה שלי ברחה זה אומר שהיא.לא תחזור יותר כי חיפשתי אותה ולא מצאתי החתולות יודעות לעשות צריכים בחוץ כי היא רגילה לחול שהינו קונים.לה ולאכול ולמים היא תימצא את כל זה גם בחוץ ???? הבעיה שהינו גוזרים לה ציפורניים היא תידע להגן אל עצמה בלי הציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתולה שלי ברחה ואני דואגת לה - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי06/02/2013שלום אנה,
צר לי לשמוע כי חתולתך אבדה.
חתולים אמנם יודעים לדאוג לעצמם בחוץ, אבל חתולי בית שמעולם לא היו בחוץ חשופים יותר למפגעים (תאונות דרכים, מפגעי מזג אוויר, מריבות עם חתולי רחוב וכד') ופחות מסתדרים בכוחות עצמם. אך כמובן שהדבר אינדבידואלי לכל חתול ותלוי באופי שלו וגם בגזע (למשך חתולים פרסיים בעלי אופי מאוד שקט ותלותי בבעליהם, סביר שלא יסתדרו טוב לבדם בחוץ אם אינם רגילים לכך).
יחד עם זאת ישנם היום הרבה מאכילי חתולים ופינות האכלה לחתולים וחתולי בית שרגילים לבני אדם נוטים לחפש את קרבתם ולכן כולי תקווה שחתולתך נמצאה ע"י מישהו ודואגים לשלומה.
נסי לתלות שלטים בקרבת מקום מגורייך, ניתן לשים שלט גם במרפאות וטרינריות באזור. מומלץ להוסיף תמונה שלה אם יש לך. התקשרי גם לעמותות בעלי החיים באזורך - יתכן מאוד שחתולתך נמצאה והובאה לאחת מעמותות אלה.
מקווה שתמצאי את החתולה בריאה ושלמה!
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף
אנה07/02/2013השאלה היא עים היא תחזור הביתה ?היא תימצא את הדרך או שהיא תילך לאיבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
אולגה07/02/2013אנה בדרך כלל הם חוזרים מאמי, חיפשת אותה בחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאולגה
אנה07/02/2013כן חיפשתי בלי סוף אני כל הים בחלון גם אך שאני שומעת חתול מילל אני רצה החוצה אבל זאת היא אני מקווב שהיא תחזור אך שהיא חוזרת אני מעקרת אותה ישררר !המזג האוויר די סוער ואני פוחדת אליייה היא כבר 3 ימים בחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
אולגה07/02/2013איזה באסה, כואב כשחיה שאת מתרגלת עליה נעלמת לך... אני מקווה שהיא תחזור מאמי , היה לי חתול שברח וחזר כך שאל תתאיישי תבדקי לפעמים בחוץ אוליי תמצאי אותה.
:) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה מצאתי
אנה07/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
אנה07/02/2013יש לך פיסבוק??? כנסי אליי anna bazhenova
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)