גידול כלב בחדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול כלב בחדר
    מאיה
    16/03/2013

שלום,
    אני רוצה לגדל כלבה מסוג פקינז. אין לי אפשרות לגדלה בכל הבית אלא אך ורק בחדר שלי. החדר לא גדול ואת רוב המקום תופסת מיטה זוגית. יש לנו חצר שאוכל לתת לה להיות בה כמה פעמים ביום, וכמובן אוציא אותה לפחות 3 פעמים ביום לטיול.
    האם זה אפשרי? מותר לגדל כך כלב?
    אני לא רוצה לגרום לה אבל חלילה.
    יש לציין שהיא שקטה ורגועה.

בנוסף בזמן שאני בעבודה היא תוכל להיות בחדר? מדובר ב 8 שעות. כמובן אוציא אותה לפני שאצא, ואשאיר מספיק מים ואוכל.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול כלב בחדר

הוספת תגובה

• גידול כלב בחדר - תגובה

ד''ר סמדר טל
    22/03/2013

מאיה שלום,
    האם הכלבה הורסת חפצים בחדר כשהיא לבד? האם היא עושה את צרכיה במהלך ה-8 שעות שאת בעבודה?
    גידול כלב הינו דבר מורכב אשר משתנה בהתאם לצרכים של הכלב הספציפי. פקינז הינו לרוב גזע רגוע שאינו דורש הוצאת אנרגיה ברמה גבוהה אך שוב יש לבחון את התנהגות הכלב הספציפי. כיוון שרוב הכלבים ישנים בזמן שבעליהם לא בבית, סגירת הכלבה בחדר אחד אינה מהווה מטרד. כל עוד את עונה על הדרישה האנרגתית שלה בטיולים ובחצר ,יש לה אוכל ושתייה והיא לא מראה סימני תסכול איני רואה בעיה.
    בהצלחה
    ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו