מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לגור שנולד לפני חודשספיר23/03/2008
קנו לי גור מסוג יורקשייר...
זה גור קטן שחייב חום ואהבה
לפני מספר ימים הגור קיבל מכה בראש והתחיל לנבוח קצת לא ממש לנבוח אבל הראה סימנים של כאב[פעם ראשונה שהוא נובח מאז שנולד]
האם זה מסמל משהו..?
האם יש מצב שזה יעצור לו את הגדילה. וזה פגע בו?
אני יודעת שזה כלב והוא נועד לנבוח אבל אני מפחדת שקרה לו משהו כי בכל זאת הוא רק נולד
הייתי רוצה שתגידי לי גם כיצד לטפל בסוג כלב כזה במה להאכיל אותו וכו...
אני אודה לך אם תעני לי ספיר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור חדש
ד''ר סמדר טל25/03/2008תתחדשי על הגור החדש ואני מקווה שהוא מרגיש טוב. האם המכה שהוא קיבל בראש היתה חזקה? האם זה היה בעקבות נפילה? האם מאז הוא מראה שוני בהתנהגות,מצב רוח, תאבון או צרכים? סביר להנחי שהוא נבח לאחר המכה כי כאב לו. יש לראות איך הוא מתנהג היום לעומת איך הוא התנהג לפני שהוא קיבל את המכה. במידה ונראה לך שמשהו השתנה מומלץ לקחת אותו לבדיקה אצל וטרינר.
לגבי שאלתך השניה- מומלץ להאכיל אותו מזון לגורי כלבים עד גיל שנה בו הוא יסיים את הגדילה שלו. לא מומלץ לתת לו מזון של אנשים כי זה עלול לגרום לו לבעיות במערכת העיכול. חשוב מאוד לא להוציא אותו מהבית עד אשר מסיים לקבל את כל החיסונים שלו. כדאי לקחת אותו לוטרינר לבדיקה כללית ראשונה לראות שהוא בריא ומרגיש טוב, לתת לו טיפול כנגד תולעי מעיים ולהתחיל בסידרה של חיסונים (משושה, כלבת ובהמשך תולעת הפארק) שהוא חייב לקבל.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)