עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!
    בן
    27/10/2013

שלום רב,
    יש לי כלבה מסוג שארפיי גזעית בת שנה וחצי , לפני כשולשה ימים חל אצלה שינוי בפנים , כידוע, כלבי השארפיי הם כלבים עם הרבה קפלים וכך גם הכלבה שלי , אך זה ישתנה , כרגע היא ניראת רזה יותר בפנים פחות קפלים מרגיש לי שזאת כלבה שונה ממה שהייתה אצלי עד היום מבחינת המראה. הכלבה אוכלת סדיר אין שינוי במצב הרוח עושה צרכים באופן סדיר . ובנוסף לא ירדה במשקל אפילו עלתה מספר גרמים.לפני כשבוע הכלבה הותקפה על ידי חתולה בשריטות בפנים, הוטרינר בדק אותה וראה שהיא בסדר ושזה לא הגיע לאזור העיניים שלה בנוסף הכלבה מחוסנת מכל החיסונים בין היתר כלבת וכל זה.. אין לי מושג מה לעשות... יש איזשהיא המלצה מה לעשות? חייב עזרה תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!

הוספת תגובה

• עזרה! - תגובה

ד''ר סמדר טל
    28/10/2013

היי בן,

אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ווטרינרית בכדי להבין אם הרזון שאתה מתאר באזור הפנים נובע מירידה במסת שרירי הפנים, שיכולה להעיד על הפרעות בעצבוב שרירי הפנים או במחלות של שרירי הפנים עצמם, או שאכן נובעת מירידה במסה העורית שעל הפנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו