מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוס רועה גרמנימריאל26/01/2014
צהריים טובים,
יש לי רועה גרמני גזעי בן כ- 9 חודשים (נולד ב19.4.13), הוא שוקל כ- 40 קילוגרמים ובסך הכל בריא וחזק.
אני לא מעוניינת בזה שהכלב ירביע כלבה אחרת ובנוסף לא מעוניינת שהוא ישתתף בתחרויות כאלה ואחרות.
בשבוע האחרון ראיתי ניצנים של בגרות מינית מהבחינה שאם עד כה הוא לא היה "מחזיר" לכלב שנבח עליו או ניסה להשליט עליו את הדומיננטיות שלו- עכשיו הוא כן הגיב בנביחות ובשיער סומר.
השאלה שלי האם בהתחשב בכל הנתונים (הן הגיל והן ההתנהגותי) זה בסדר ורצוי לסרס אותו בשלב זה?
בנוסף רציתי לשאול האם גם במידה והכלב יסורס הוא עדיין יגן על בעליו במידת הצורך? (לא מעוניינת שישמור על הבית או יפגין טריטוריאליות- אלא רק במידה והבעלים בסכנה האם הכלב יגיב למרות היותו מסורס)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוס רועה גרמני - תגובה
ד''ר סמדר טל27/01/2014ממליצה לחכות עד גיל שנה ולסרס אז את כלבכם בכדי לאפשר לאנדרוגנים (הורמוני המין הזכריים) לתרום לצמיחה תקינה של עצמות וגוף ורק אז לסרסו.
לעיתים נשמרות תכונות מסויימות ולעיתים לא אך ניתן לאלפו להגנה ושמירה גם אם הוא מסורס.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)