מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטות קטנות בראשיעל15/03/2014
לחתול שלי הופיעו אתמול בליטות קטנות בראש. איז 6-7 בליטות בגדלים שונים.
כשאני מזיזה את הפרווה אני לא רואה כלום זה לא אדום אלא פשוט בולט. גם לא נראה שזה מגרד לו.
מה זה יכול להיות והאם זה דחוף לקחת אותו לוטרינר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות קטנות בראש - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי17/03/2014שלום יעל,
תמונה היתה עוזרת, אשמח אם תוכלי לצרף.
בליטות עוריות שהופיעו פתאום בדרך כלל מעידות על דלקת עורית או תגובה אלרגית (לחומר כימי, תרופה, משהו שאכל או הכניס לפה, צמח שבא איתו במגע, עקיצה של חרק ועוד) אפשרויות נוספות הן בלוטות חלב סתומות, גופים זרים כגון קוצים ועוד.
אם הבליטות לא מציקות או מגרדות לכלב, אינן מתפשטות, משנות צורה או גדלות וכלבך מתנהג כרגיל ומרגיש טוב אז המצב אינו דחוף, אך הייתי ממליצה לגשת לאבחון וטיפול שכן תגובות אלרגיות יכולות לחזור ואף להחריף (לעיתים עד כדי מצב מסכן חיים), דלקות עוריות נוטות להתפשט ולהחריף ללא טיפול מתאים וכדאי לשלול המצאות של גופים זרים, מסות וכו'
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)