חור בשפה התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בשפה התחתונה
    ויקה
    01/04/2014

שלום רב,יש לי חתולה בת 14,מגרדת כל הזמן באזור האוזניים עברה זריקות נגד קרציות אוזניים,אחרהם לא יכלה לזוז שבועיים,לאחר מכן הגירודים לא נפסקו טז השתמשנו בטיפול נגד קרציות.יותר מחודש היא מתעטשת לפני יונים שמתי לב שיש בעין נוזל,והעין מקובצת (דומה לדלקת)יותר גרוע מכל אתמול שמתי לב שיש לה חור בשפה והתנפח(צרפתי תמונה) תמליצו לי מה לעשות כי על וטרינרים בעיר שלי אני כבר לא סומכת ,מה זה יכול להיות החור הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בשפה התחתונה

הוספת תגובה

• חור בשפה התחתונה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    05/04/2014

שלום ויקה,

בת כמה החתולה? האם יוצאת החוצה או חיה רק בבית? האם מחוסנת באופן סדיר? האם ישנם חתולים נוספים בבית?
    רק על פי התמונה שצרפת- ישנו חשד כי הניב העליון של חתולתך הוא האחראי להיווצרות הגירוי בשפה שהוביל למראה הזה. לעיתים יש לחתולים וכלבים בעיית מנשך לא תקין, דבר הגורם לכך ששן יכולה לשפשף אזור בשפה או בחניכיים וליצור גירוי מקומי שמוביל לפציעה.

יש להגיע לוטרינר בכדי לבדוק היטב את חלל הפה והמנשך של חתולתך בכדי להבין טוב יותר את מקור הבעיה ולהציע לך טיפול מתאים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו