עניים אדומות לגור ברניז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניים אדומות לגור ברניז
    מורן
    19/06/2014

שלום, יש לי גור ברניז שווצרי בן כחצי שנה שהבאתי מרומניה, העניים שלו רוב הזמן אדומות אך לא כל העין רק בדפנות העין, לא מסביב לאישון.
    האם זה מעיד על משהו לא בסדר? כשבועיים אחרי שהבאתי אותו (בגיל חודשיים) התחילה התופעה ממה זה קורה? האם שינוי תזונתי יפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עניים אדומות לגור ברניז

הוספת תגובה

• המשך

מורן
    19/06/2014

המזון שהוא אוכל הוא טיטאן ולמזון אני מוסיפה אחת ליומיים שמן זית כדי להעשיר את הזמון ואחת לשבוע אני מוערבבת את הטיטאן עם בשר משומר באיכות טובה.
    האם השמן זית יכול להזיק? זה גורם לו לפרווה חלקה ונעימה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניים אדומות לגור ברניז - תגובה

ד''ר סמדר טל
    24/06/2014

שלום מורן,

מומלץ לקחת את הגור לבדיקה אצל הווטרינר, בכדי לשלול דלקת עיניים שיכולה להיגרם מסיבות רבות, בין היתר גירוי אלרגי כפי שאת חושדת. לגורים כל כך צעירים בד"כ עדיין לא מספיקה להתפתח אלרגיה למזון, אך יכול להיות גירוי סביבתי (אבק, חומרי ניקוי וכו') בביתך שאולי גורם לתופעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו