טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, כלבת הפקינז שלי (בת 5) משמיעה קולות יוצאי דופן, הנשמעים כמו גזים, מבטנה. יחד עם זאת היא נינוחה וישנה בכיף. לא ידוע לי על משהו מיוחד או חריג שאכלה בימים האחרונים. האם זה מסוכן? מה כדאי לעשות במקרה זה? אם בכלל.
תודה רבה, שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם לאחרונה הוחלף סוג המזון של כלבתך? לעיתים מזון עתיר סיבים יכול לגרום לעידוד פעילות המעי, לגזים ולרעשים מוזרים שכאלה. האם מרקם הצואה שלה תקין? לא רך מדי? כמה פעמים ביום מעבירה צואה?
במקרים דומים בהם יצא לי להתקל- שינוי סוג המזון הוביל להקלה ברעשים הנ"ל. בכל מקרה, אם הדבר אינו מפריע למצבה הכללי והיא מרגישה טוב, ניתן לבצע בדיקת צואה אצל הוטרינר שלכם ולוודא כי אינה סובלת מטפילי מעי, ולשאול לדעתו לגבי החלפת סוג המזון שלה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד