מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלב בדיכאון - צריכה עזרה דחוף!שי לי16/04/2008
אני ומשפחתי מצאנו לא מזמן לברדור מעורב חמוד בן שנה בערך
כשמצאנו אותו הוא היה נקי, שמנמן ומלא שמחת חיים.
אימצנו אותו. [חשוב לציין שיש לנו עוד כלב - פינצ'ר, שאימצנו לפניו, בהתחלה הם לא הסתדרו כלכך אבל עכשיו הם ידידים]
אחר כך מצאנו עליו המון המון קרציות, אנחנו משתדלים להוציא את כולן ולרסס אותו.
בימים האחרונים הוא ממש בדיכאון- לא אוכל, לא רץ, לא משחק..
אני מאוד מודאגת.
עזרה בבקשה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב חולה
ד''ר נורית פרנקל19/04/2008נשמע שכלבך אכן לא מרגיש טוב. האם הוא לא רוצה לאכול בכלל או אוכל מעט? האם הצרכים שלו תקינים, האם ראיתם אותו מקיא? כדאי לקחת אותו לבדיקה אצל וטרינר בהקדם האפשרי. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית של הכלב ואם יהיה צורך ימליץ לכם גם על בדיקות נוספות.
טוב מאוד שאתם מטפלים כנגד קרציות אך אם היו עליו קרציות חשוב לוודא שלא קיבל מהם קדחת קרציות, את זה יוכל הוטרינר לבדוק.
בנוסף, לא ציינת האם הכלב קיבל חיסונים, גם את זה כדאי לבדוק אצל הוטרינר.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)