החתול שלי נפצע בזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החתול שלי נפצע בזנב
    רותם
    08/10/2014

החתול שלי קיבל מכה חזקה קרוב לקצה הזנב, ואחרי כמה ימים שהיה מלקק את האזור, קצה הזנב נשר. עכשיו רואים באמצע כמו עצם דקה דקה חשופה. אבל החתול עצמו מתנהג רגיל... מתעסק בזה מדי פעם.. האם זה תקין? האם צריך לטפל? האם יסתדר לבד? (אין לי כסף לטיפולים אצל וטרינר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החתול שלי נפצע בזנב

הוספת תגובה

• החתול שלי נפצע בזנב - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    17/10/2014

שלום רותם,
    אם אכן מדובר בעצם חשופה אז זוהי אחת מעצמות הזנב. והיא עצם לכל דבר, קטנה ודקה ככל שתהיה....
    משמעות העניין היא ראשית שחתולך סובל מכאבים, למרות שהוא אולי אינו מראה זאת ומתנהג כרגיל. שנית כל עוד העצם והרקמות הפנימיות חשופות לאוויר ולליקוק שלו, הן חשופות לזיהום ואם הזיהום יגיע לעצם המצב עלוןל להסתבך ויהיה קשה הרבה יותר לטפל בו וגם הרבה יותר יקר.
    אסייג את דברי ואומר שיתכן ומה שאת רואה היא רקמת צלקת או גלד לאחר שהאזור הנמקי נשר,
    לכן אני ממליצה שבכל זאת תגשו לבדיקה וטרינרית על מנת שהרופא יוכל לעשות הערכה עד כמה חמור המצב והאם הוא יכול להחלים בעצמו או שמא יש צורך בהתערבות רפואית כלשהי.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו