מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החתול שלי נפצע בזנברותם08/10/2014
החתול שלי קיבל מכה חזקה קרוב לקצה הזנב, ואחרי כמה ימים שהיה מלקק את האזור, קצה הזנב נשר. עכשיו רואים באמצע כמו עצם דקה דקה חשופה. אבל החתול עצמו מתנהג רגיל... מתעסק בזה מדי פעם.. האם זה תקין? האם צריך לטפל? האם יסתדר לבד? (אין לי כסף לטיפולים אצל וטרינר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתול שלי נפצע בזנב - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי17/10/2014שלום רותם,
אם אכן מדובר בעצם חשופה אז זוהי אחת מעצמות הזנב. והיא עצם לכל דבר, קטנה ודקה ככל שתהיה....
משמעות העניין היא ראשית שחתולך סובל מכאבים, למרות שהוא אולי אינו מראה זאת ומתנהג כרגיל. שנית כל עוד העצם והרקמות הפנימיות חשופות לאוויר ולליקוק שלו, הן חשופות לזיהום ואם הזיהום יגיע לעצם המצב עלוןל להסתבך ויהיה קשה הרבה יותר לטפל בו וגם הרבה יותר יקר.
אסייג את דברי ואומר שיתכן ומה שאת רואה היא רקמת צלקת או גלד לאחר שהאזור הנמקי נשר,
לכן אני ממליצה שבכל זאת תגשו לבדיקה וטרינרית על מנת שהרופא יוכל לעשות הערכה עד כמה חמור המצב והאם הוא יכול להחלים בעצמו או שמא יש צורך בהתערבות רפואית כלשהי.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)