טיפול נגד פרעושים שאינו מספיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול נגד פרעושים שאינו מספיק
    שאלה
    01/02/2015

שלום,
    שמתי לחתולה שלי טיפות נגד פרעושים המתאימות למשקלה (טיפות ל-4-8 קילו עבור חתולה ששוקלת 5 קילו), עם זאת הפרעושים לא עברו (אני עדיין יכולה למצוא פרעושים חיים בפרווה שלה). האם מותר לתת לה עוד מנה של טיפות? מתי מותר הכי מוקדם, ומהי בעקרון מגבלת המינון?
    (מדובר בטיפות advantage וכן בחתולה זקנה (בת 13), אם המידע הזה משנה).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול נגד פרעושים שאינו מספיק - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    10/02/2015

שלום,
    לגבי תדירות יישום האמפולות - ניתן לשים אחת ל-3 שבועות, קחי בחשבון שלוקח כ- 72 שעות עד שהאמפולה מתפזרת בעור וגורמת לאפקט. וודאי שאת שמה באופן נכון את האמפולה (הטיפות אמורות להספג בעור ולא בפרווה) ושהתוקף שלהן ראוי.
    נקודה נוספת וחשובה ביותר היא טיפול סביבתי - בעת נגיעות גבוהה וחוזרת בפרעושים צריך לזכור שזחלי וגלמי הפרעושים נמצאים דווקא בסביבת המחייה ולא על פרוות בעל החיים המשמעות היא התפרצויות חוזרות ונשנות של פרעושים גם אם הטיפול בבעל החיים הוא אופטימלי.
    על כן אני ממליצה על הדברה של הבית וסביבת המחייה של החתולה (על ידי מדביר מורשה בלבד) - התייעצי עמו על סוג חומר המומלץ עבורכם (ישנם סוגים שונים של הדברות)
    בהצלחה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו