מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארנב ננסי ושרקן.אנה26/04/2008
לפני כמה ימים הארנב שלי מת...
שמתי לב יומיים לפני שהוא מת שהבטן שלו היתנפחה. לא חשבתי שזה משהו מיוחד כי הוא שתה דיי הרבה מים.
ביום לפני שהארנב מת קניתי שרקן ושמתי אותו לשעה בערך בכלוב של הארנב (הלכנו לקנות כלוב לשרקן)
באותו יום (לפני שהבאתי את השרקן) הארנב לא אכל ובקושי שתה, תיארתי לעצמי שזה בגלל החום...
ביום הבא הוצאתי את הארנב לרוץ קצת בבית אבל הוא לא זז.
כשליטפתי אותו הוא הגיב מאוד מוזר, התחיל להזיז את הראש קדימה, אחורה ולצדדים וגם לא יכל להעמיד את הרגליים שלו (נראה כאילו בקושי שלט ברגליו) כשרציתי להרים אותו ולקחת לוטרינר הוא התחיל לזוז אז שמתי אותו על הריצפה כדי שירגע קצת. אבל הוא לא נרגע... לא ידעתי מה לעשות והארנב מת.
הייתי רוצה לדעת מה יכולה ליהיות הסיבה למוות.... כי כל יומיים ניקיתי לו את הכלוב ותמיד היה לו אוכל ומים והוא אף פעם לא נפל...
אשמח אם תענו לי...
כמו שאמרתי הארנב שתה המון מים אפילו כשהיה קר.
עכשיו גם השרקן שלי שותה הרבה מים ואני דואגת שגם הוא ימות.
האם מים יכולים לגרום למוות?
ובגלל איזה סיבות הארנב הננסי שלי היה יכול למות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארנב ננסי ושרקן
ד''ר סמדר טל30/04/2008אני מאוד מצטערת לשמוע על מותו של הארנב ואני מקווה שהשרקן מרגיש טוב. כדאי להפנות את שאלה זו לפורום בו מתעסקים עם חיות אקזוטיות כדוגמת ארנבים שרקנים וכדומה. כמו כן, כדאי להתייעץ עם רופא וטרינר מומחה לחיות אקזוטיות.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)