טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאחרונה הגיעה לחצר שלנו חתולה חמודה. אנחנו גרים בכפר בצפון ויש התראות על כלבת. השאלה שלי היא - אם אצליח לקחת אותה ולחסנה כנגד כלבת, האם בטוח היא לא תהיה חולה? כלומר אולי כבר יש לה כלבת (למרות שהיא נראית בסדר) ומה יעילות החיסון עבורה במידה וחלילה היא כבר חולה? בקיצור אני לא רוצה לקחת סיכון במיוחד שיש לי ילדים קטנים... אשמח לתשובה מוטרינר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, במידה והחתולה כבר חולה (כלומר מציגה סימני מחלה) היא מסכנת בהדבקה וחיסון נגד כלבת אינו יעיל עבורה. במידה ואינה חולה החיסון אכן יעיל ויגן עליה למשך של שנה עד שלוש שנים. חשוב לציין כי במידה והחתולה נגועה בכלבת אך אינה מציגה עדיין סמני מחלה, היא אמנם איננה מדבקת בשלב זה (שלב הדגירה של הוירוס) אך החיסון ככל הנראה לא יגן עליה מפני מחלה.
בברכה ורק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד