מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי וטרינריה ופרופיל 21אלמוני07/05/2008
שלום,
יצאתי לפני כמה חודשים על פרופיל 21 נפשי מהצבא. הייתי בדיכאון והקב"ן החליט לשחרר אותי. כיום לאחר כמה חודשים באזרחות אני מרגיש כמו חדש ואני באמת מרגיש כשיר.
אני מאז ומתמיד רציתי ללמוד וטרינריה. השאלה שלי היא האם הפרופיל הנפשי שבעקבותיו יצאתי מהצבא יכול להשפיע עליי מהבחינה של הלימודי וטירנריה?
כי הבנתי שלמשל רופא לאחר שהוא מסיים את הלימודים שלו הוא חותם על ויתור סודיות רפואית או משהו בסיגנון - יש דבר כזה גם בוטרינריה? לא יודע איך זה הולך.
האם מישהו שיצא על 21 נפשי יכול להיות וטרינר? האם הפרופיל הנ"ל ימנע ממני לעבוד במשרות בתור עובד מדינה? ז"א במשרד הבריאות, מחלקות תברואה למיניהן, בבית חולים הוטרינרי?
תודה מראש!
:\
יש לציין שאני לא נמנה מאלה ש"השתמטו", אני רציתי לשרת, אבל לדאבוני המצב שלי היה באמת לא טוב וזאת הייתה הברירה האחרונה. אז בבקשה אל תקטרגו אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 21 - לא בעייתי
וטרינר23/02/2011לי יש פרופיל 48 נפשי ואני וטרינר, אין בדיקה למעט משטרתית על מנת לקבל רשיון לעסוק ברפואה וטרינרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי וטרינריה ופרופיל 21 - תגובה
ד''ר נורית פרנקל23/02/2011שלום לאלמוני
אין לי תשובה, אך אינני חושבת שפרופיל נמוך בצבא מכל סיבה שהיא מהווה מכשול לקבלה ללימודים גבוהים. בכל מקרה במידה ואתה מעוניין ללמוד וטרינריה, אתה יכול לפנות למחלקה לוטרינריה בפקולטה לחקלאות (המקום היחיד בו ניתן ללמוד וטרינריה בארץ) ולברר את תנאי הקבלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)