בעיה דחופה!!לגבי הכלב שלי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה!!לגבי הכלב שלי..
    סושי
    19/05/2008

הכלב שלי בן 7 בערך פינצר מעורב,לפני שבוע הבחנו פתאום שהראש שלו נוטה לצד שמאול כל הזמן,ובעין שמאל נראה שאינו רואה,ואינו מגיב בה,לקחנו אותו לויטרינרית שביצעה בו מספר בדיקות שיגרתיות ואמרה לנו להמתין מס ימים כדי לראות אם יש שיפור או החמרה ,לצערי אין שיפור.
    חשוב לציין ששמנו לב שגם קשה לו פתאום לקפוץ לספות ומיטות שהיה רגיל ,ושהרבה פעמים הוא לא מצליח לקפוץ ופשוט מוותר על זה.ויש לו מעין פירכוס בשפה השמאלית של הפה...מצביע על בעיה במערכת העצבים
    הודה לך אם תגידי לי מהי הבחנתך ?ומה את מציעה להמשך טיפול....תודה סושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטיית ראש

ד''ר נורית פרנקל
    23/05/2008

איזה בדיקות נעשו לכלבך? האם הסתכלו לו באוזניים לוודא שאין דלקת אוזניים? האם נעשו לו בדיקות דם? חלק מהסימנים שאת מתארת אכן מרמזים לכיוון של בעיה במערכת העצבים, יתכן במערכת שיווי המשקל. אינני יכולה לתת לך אבחנות מבלי שבדקתי את הכלב אך במידה והבעיה לא עוברת יש לחזור להמשך איבחון וטיפול אצל הוטרינרית. יתכן וכדאי יהיה לפנות לחוות דעת של רופא וטירנר מומחה לבעיות במערכת העצבים. מומחה שכזו נמצאת בבית החולים הוטירנרי בבית דגן, היא תוכל להמליץ לך על אופציות להמשך איבחון וטיפול.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו