שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידית
    19/06/2008

שלום רב,

יש לי כלב "שוקי" כזה. אני עובדת נורא קשה. האם זה בסדר להוריד אותו רק פעמיים ביום - בכל פעם 10 דקות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיול לכלב

ד''ר סמדר טל
    25/06/2008

טיול של 10 דקות פעמיים ביום זה קצת מעט. כמות הפעילות הגופנית שהכלב צריך תלויה גם בכלב. כלבים מאוד אנרגטיים צריכים לפעמים טיולים קצת יותר ארוכים ואת צריכה להעריך את הכלב שלך. הטיול חשוב לא רק לעשיית צרכים אלא גם לחלץ עצמות, לשמור על כושר, למנוע השמנה, לחזק את השרירים והמפרקים וכמובן עניין בעולם מסביב.
    בימות הקיץ החמים אני ממליצה לא להוציא לטיולים ארוכים בשעות החמות של היום אלא בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הערב כשקצת פחות חם בחוץ. עם זאת טיול קצר בצהריים לצורך עשיית צרכים אפשרי.
    את צריכה להעריך את הכלב שלך ולהחליט בהתאם. את יכולה לנסות להאריך את טיולי הבוקר והערב. את יכולה גם לשכור את שרותיו של "מטייל כלבים" שיוצא את הכלב עוד פעם אחת במהלך היום.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו