כלבים ידידותיים לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבים ידידותיים לילדים
    מאיה
    20/06/2008

אנחנו חושבים לגדל כלב. יש לנו 2 ילדות קטנות- (2,4). בעלי ואני מעולם לא גידלנו כלבים, ואין לנו שום מושג בתחום.
    ראינו כלב פיקינז מקסים, וחשבנו לקחת אותו. אמרו לנו שכלבי פיקינז טובים עם ילדים, לא נובחים, לא נושכים וידידותיים- האם זה נכון?
    ואיזה סוגי כלבים את ממליצה לילדים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבים ידידותיים לילדים

הוספת תגובה

• אימוץ כלב

ד''ר סמדר טל
    25/06/2008

בעיניי אין כמו לגדול או לחיות עם כלב בבית. זה בהחלט יכול להיות תוספת נהדרת למשפחה ולילדות. כשאתם באים לבחור כלב באמת יש לקחת בחשבון הרבה מאוד שיקולים, סביבת המגורים של הכלב, אופי הכלב, גודל הכלב, כלב גור או בוגר?

באופן כללי לגבי כלבים מגזע פקינז, תלוי בן כמה הכלב, איפה הוא גדל לפני כן. כלבים אלו הם מאוד נחמדים אך יש לקחת בחשבון שלכל גזע יש את הבעיות שלו. אני מציעה שתקראו את המאמר ואולי זה יעזור לכם להחליט לגבי גזע הכלב שאתם מעונינים בו. בכל מקרה אני ממליצה בחום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבי פקינז לא תמיד טובים לילדים

ד"ר בת אל
    14/11/2008

אם הכלבה היא גורה ועוד ניתן ל"עצב" לה את האופי אז אם היא תגדל בסביבה רגועה ותהיה רגועה היא לא תהיה מסוכנת לאף אחד! אבל אם היא כבר מעל גיל חצי שנה ויכול להיות שהיא קצת עצבנית (כמו הרבה כלבים קטנים) היא לא כ"כ מומלצת להיות בסביבה של ילדים מכיוון שילדים, נוהגים ל"הציק" לחיות: לגעת להם באוזניים בשיניים וכו... ויש סיכוי שתנבח על הילד ותגרום לו לבהלה ובמקרים החמורים אולי אפילו תנשח... יש לשקול את האפשרות הנכונה עבור ילדכם. מקווה שערתי, שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו