בבעיה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה!!
    אירנה
    23/06/2008

שלום, יש לי חתול בן 6 שנים, במשקל של כ-8 ק"ג.
    לפני כשנתיים הייתה לו דלקת בשתן אשר טופלה בין היתר באמצעות מזון: CD.
    לפני כמה חודשים הופתעתי לגלות כי משום מה הפסיקו לייבא את המזון הנ"ל ובמקומו קיים תחליף שנקרא: ROYAL CANIN.
    החתול שלי אומנם אוכל את התחליף אך לאחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מדאיגה. הצואה שלו יוצאת קשה, בכמות קטנה יותר וגם התדירות של מתן הצואה פחתה.
    הוטירנר המליץ לי על MALT SOFT שזה מונע כדוריות פרווה.
    אבל, אני עדיין לא רואה כל שיפור במצבו של החתול שלי.
    אני פונה אלייך בתקווה שתעזרי לי ולו במעט כי אני מאוד דואגת לבריאותו של החתול שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה!!

הוספת תגובה

• מזון לבעיות שתן

ד''ר נורית פרנקל
    25/06/2008

כאשר משנים מזון זה בהחלט עלול לשנות את מרקם ותדירות הצואה, אך הדבר לא בהכרח מהווה בעיה. מאחר וחתולך חייב לאכול מזון רפואי לבעיות שתן זהו התחליף הטוב ביותר שיש כעת בשוק. עם זאת, בקרוב אמור לחזור לארץ מזון יבש C/D. אני יודעת שמזון רטוב מסוג זה כבר הגיע לארץ וקיים במרפאות וטרינריות.
    החומר אשר מיועד למניעתכדורי פרווה אכן אמור לעזור לרכך את הצואה. ישנם מוצרים שונים בשוק. באיזו תדירות וכמות את נותנת לחתולך את החומר. אם זה לא עוזר ניתן לנסות להעלות את התדירות.
    תמתיני בסבלנות אני מאמינה ש- C/D יבש יגיע בקרוב לארץ.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו