מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבעיה!!אירנה23/06/2008
שלום, יש לי חתול בן 6 שנים, במשקל של כ-8 ק"ג.
לפני כשנתיים הייתה לו דלקת בשתן אשר טופלה בין היתר באמצעות מזון: CD.
לפני כמה חודשים הופתעתי לגלות כי משום מה הפסיקו לייבא את המזון הנ"ל ובמקומו קיים תחליף שנקרא: ROYAL CANIN.
החתול שלי אומנם אוכל את התחליף אך לאחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מדאיגה. הצואה שלו יוצאת קשה, בכמות קטנה יותר וגם התדירות של מתן הצואה פחתה.
הוטירנר המליץ לי על MALT SOFT שזה מונע כדוריות פרווה.
אבל, אני עדיין לא רואה כל שיפור במצבו של החתול שלי.
אני פונה אלייך בתקווה שתעזרי לי ולו במעט כי אני מאוד דואגת לבריאותו של החתול שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון לבעיות שתן
ד''ר נורית פרנקל25/06/2008כאשר משנים מזון זה בהחלט עלול לשנות את מרקם ותדירות הצואה, אך הדבר לא בהכרח מהווה בעיה. מאחר וחתולך חייב לאכול מזון רפואי לבעיות שתן זהו התחליף הטוב ביותר שיש כעת בשוק. עם זאת, בקרוב אמור לחזור לארץ מזון יבש C/D. אני יודעת שמזון רטוב מסוג זה כבר הגיע לארץ וקיים במרפאות וטרינריות.
החומר אשר מיועד למניעתכדורי פרווה אכן אמור לעזור לרכך את הצואה. ישנם מוצרים שונים בשוק. באיזו תדירות וכמות את נותנת לחתולך את החומר. אם זה לא עוזר ניתן לנסות להעלות את התדירות.
תמתיני בסבלנות אני מאמינה ש- C/D יבש יגיע בקרוב לארץ.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)