דלקת עיניים לפינצ'ר שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים לפינצ'ר שלי
    קארין
    11/07/2008

שלום וברכה, שמי קארין וראשית אני מודה מאוד על עצם הפורום הנפלא הזה. כעת לשאלתי: לפינצ'ר שלי (בוגר בן ארבע), נדמה כי יש דלקת עיניים לא סימפטית. סביב עיניו נוצרים לאחרונה קרומים ירקרקים. תהיתי אם אוכל לטפטף לו טיפות עיניים רגילות או שמא אסור? איך אוכל להבריא את הדלקת?אודה מאוד מאוד על תגובתכם. שבת שלום ותודה מראש, קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים לפינצ'ר שלי

הוספת תגובה

• דלקת עיניים

ד''ר סמדר טל
    14/07/2008

כדאי לקחת את הכלב לבדיקה אצל הוטרינר. לא כל סוג של טיפות או משחת עיניים של אנשים מיועדת גם לכלבים וצריך להזהר מה מכניסים לעין על מנת לא לגרום לנזק. בנוסף הוטרינר יוכל להעריך את חומרת הדלקת ולתת את הטויפול המתאים ביותר. אם מדובר על דלקת קלה ניתן לעשות בבית קומפרסים עם תה קמומיל (יש לתת לזה להתקרר קצת כדי ולא לשים משהו רותח או חם על העיניים) לעיתים זה יכול לעזור. אך , לפי התאור שלך נשמע שיש צורך בטיפול נוסף מעבר לקומפרסים, לצורך כל יש לקחת את הכלב לבדיקה אצל הוטרינר.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו