מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיירת חדשה בגינהאמא מודאגת10/08/2008
שלום רב, אני גרה בדירת גן ולאחרונה הצטרפה אלינו חתולה + 4 גורים (אני לא יודעת אם ההמלטה נעשתה אצלי בגינה), אתמול בלילה שמעתי ייללות מצוקה מאחד הגורים הקטנים וגיליתי שהגור הסתבך ברשת החוטים של שער הכדורגל של בניי. אני ובעלי יצאנו החוצה לנסות לשחרר את הגור והאמא ישר התחילה לתקוף אותנו אצלחנו בכוחות משותפים להבריח את האמא ולשחרר את הגור (גזרנו את הרשת) הבעיה שלי היא כזאת: האמא מאוד תוקפנית אפילו אם את מסתכלת אליה ממרחק היא ישר מנסה לתקוף, אני לא מרשה לילדי לצאת לגינה הפרטית שלנו מפחד שהחתולה תתקוף. יש לציין שאני לא מאכילה אותה אל מנת שתסתלק אבל כנראה שטוב לה אצלנו. מה אפשר לעשות חשבתי לקרוא לרשויות העירייה לטפל בזה אבל אני חוששת שהם ירדימו אותם. מה ניתן לעשות על מנת להחזיר את הגינה שבבעלותי מהדיירים הלא כל כך רצויים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתולה בגינה
ד''ר סמדר טל21/08/2008ראשית, חשוב שתתפסו מרחק מהאם והגורים. לפי התאור שלך,נשמע שחתולת הרחוב שזה עתה המליטה מרגישה מאוימת בכל נסיון ליצור קשר איתה או עם הגורים. התוקפנות שלה נובעת מנסיון לגונן על הגורים הקטנים שלה שטרם יכולים להיות עצמאיים. העובדה שאינכם מאכילים אותה אכן לא תעודד את השהייה שלה בגינה. עם זאת, ישנה סבירות שהיא תשאר בגינה תקופה עד אשר הגורים שלה יהיו קצת יותר עצמאיים. על מנת לסלק אותם מהגינה את יכולה ליצור קשר עם העירייה או עם אחת האגודות או העמותות, לצערי, אינני בטוחה שיהיו להם פתרונות טובים לחתולה והגורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)