הורדת הבלוטה בישבן של הכלבה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת הבלוטה בישבן של הכלבה שלי
    אורלי
    31/08/2008

שלום רב, לכלבה שלי, מעוקרת, בת 8 בערך, יש בלוטת ריח בישבן אשר לעיתים קרובות מציקה לה (היא גוררת את הישבן על השטיח), אחת לכמה זמן אנו ניגשים לוטרינר שלוחץ עליה ומוציא את החומר הצמיגי השחור שבתוכה. לאחרונה הבנו שניתן להסירה חלקית או באופן מלא. אשמח לשמוע יותר על הנושא, האם מומלץ, והאם יש לכך משמעותיות עתידיות. תודה מראש על תשובתך, אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שקים אנאלים

ד''ר סמדר טל
    06/09/2008

יש ניתוח בו ניתן להסיר את השקים האנאלים. עם זאת חשוב לוודא לפני כן שמדובר בבעיה כרונית. כדאי לנסות להבין קצת קודם מה מקור הבעיה בכלבתך. האם יש לה דלקות חוזרות בשקים האנאלים או פשוט מדובר בגודש? האם תכולת החומר נראית תקינה או מוגלתית? האם הצואה שלה רכה? איזה מזון היא אוכלת? הניתוח המדובר דורש הרבה מאוד מיומנות. חשוב שוטרינר מנוסה ובעל נסיון יבצע את התהליך מאחר ובאזור השקים האנאלים עוברים הרבה מאוד עצבים החשובים לשליטה התקינה על מתן צואה.

בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו