כלבת הפיקנז שלי רועדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבת הפיקנז שלי רועדת
    ציטמן יפעת
    08/10/2008

יש לי כלבת פיקנז מעורבת קבלתי אותה בגיל חודשיים לפי 6 שנים אתמול נתפסו לה הרגליים האחרייות ופשוט התחליה לרעוד העיניים שלה היו פקוחות כיאלו היא מבוהלת היא פשוט לא זזה והתחילה לירעוד וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לה. אנו מעסים לה את השוקיים האחוריים וכך זה משתחרר אבל ברצוני לדעת למה זה קורה וממה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבת הפיקנז שלי רועדת

הוספת תגובה

• רעידות ברגליים

ד''ר סמדר טל
    10/10/2008

באיזו תדירות יש לכלבתך את האירועים האלה שאת מתארת? האם היא מגיבה אליכם כאשר זה קורה? האם פרט לרעידות ברגליים האחוריות ישנם סימנים אחרים שקורים תוך כדי? האם זה קורה לאחר פעילות? מהמעט מידע שיש לי נשמע שיתכן ומדובר בבעיה נוירולוגית. חשוב לקחת את הכלבה לבדיקה אצל וטרינר בהקדם האפשרי. יש לבדוק את הכלבה ולנסות לאבחן את מקור הבעיה ולהציע טיפול מתאים. בין אם מדובר בבעיה נוירולוגית או אורטופדית יש לקחת בחשבון שזה עלול להחמיר ללא טיפול ולכן יש לבדוק אותה. אני ממליצה שבפעם הבאה שזה קורה תצלמו את זה זה במצלמת וידיאו או בפלאפון, סרטון מתועד יוכל לעזור לוטרינר לאבחן את מקור הבעיה.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו