מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב משלשל שוב ושובדיקלה11/10/2008
שלום רב,
הכלב שלי הינו לברדור בן 8 חודשים.
לפני שבוע וחצי הכלב הפסיק לאכול יומיים (מאכילה אותו יוקונובה). בתחילה סברתי שהוא עושה דווקא כי מעדיף אוכל אחר, אך לאחר יומיים שלא אכל נתתי לו בשר שבדר"כ היה טורף.הוא אכל בחוסר חשק והקיא מיד אחרי. גם שלשל שלשול מימי. לקחתי אותו מיד לוטרינר. הוטרינר נתן כדורים נגד שלשול ותפריט של 12 שעות ללא אוכל ולאחרי 12 שעות של אורז בלבד. נהגתי כך אך השלשול חוזר לסירוגין. שלשול מימי. לכלב יש תיאבון, הוא פעיל אך משלשל פעם ביומיים שלשול מימי.
מה לעשות? יש צורך בבדיקות דם/אולטראסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב משלשל
ד''ר קרן פרץ16/10/2008איזה מזון אוכל הכלב שלך עכשיו? האם ההקאות פסקו? אני ממליצה לחזור עם הכלב לוטרינר על מנת שיוכל לבדוק אותו ויוודא שאין סימנים חדשים שלא היו בבדיקה לפני שבוע. בנוסף אני ממליצה לבצע בדיקת צואה. שלשולים כאלה שבאים והולכים יכולים לנבוע מטפילי מעיים, דלקת במערכת העיכול וכו'. אם הכלב מתנהג כרגיל פרט לשלשול הייתי מתחילה עם בדיקת צואה ונותנת טיפול נגד תולעים, אם עבר זמן רב מאז הטיפול האחרון שלו. כמו כן כדאי שהוא יאכל בינתיים מזון עדין, למשל אורז (לבן ללא תבלינים) ועוף מכובס (ללא עור, עצמות או תבלינים) או מזון מסחרי מסוג אינטסטינל. יתכן ויהיה צורך לבצע בדיקות נוספות בהתאם לתוצאות הבדיקה אצל הוטרינר.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)